Какво е женската привлекателност? И защо често се случва по-малко привлекателни

...
Какво е женската привлекателност? И защо често се случва по-малко привлекателни
Коментари Харесай

13 женски качества, които мъжете намират за неустоими

Какво е женската прелест? И за какво постоянно се случва по-малко привлекателни девойки да се любуват на мъжко внимание, до момента в който съвършени хубавици се оглеждат самотно?

Екипът на Bright Side ни предлага лист на качества и личностни черти, които винаги успяват да създадат една жена привлекателна и мечтана.

Вижте ги.

Самоувереност

" Тези, които считат, че са привлекателни, в действителност стават по-привлекателни от другите. " Йохан Волфганг декор Гьоте

" Нищо не прави една жена по-красива от убеждението, че тя е красива. " София Лорен

Ако една жена излъчва убеденост, че е неустоима, светът няма различен избор, с изключение на да се съгласи. Обикновеното на пръв поглед момиче, което е в мир с външния си тип, има надалеч по-големи шансове да стане известно измежду противоположния пол, в сравнение с хубавица, която се тормози всякога, щом открие дребна пъпка на носа си. Самоуверените дами в никакъв случай не са сериозни към себе си на обществени места. Те излъчват омагьосване и съблазън - качества, които мъжете постоянно бързо правят оценка.

Женственост и беззащитност

" Лесно е да бъдеш красива; трудно е да се представяш като такава. " Франк О`Хара

Силният пол е податлив да даде преимущество на безпомощно изглеждащи девойки, които позволяват на мъжа да бъде мъж. Спечелването на вниманието на една жена, грижейки се за нея, откликвайки на нейния вик за помощ са неща, които карат мъжа да се усеща огромен и мощен. Но е значимо да не се прекалява с фукане на подправена, пресилена беззащитност, която единствено би подразнила.

Доброта

" Красотата е другото заричане за благополучие. " Фридрих Ницше

Добросърдечността и готовността да се интересува, грижи и прости, са нещата, които отличават една в действителност красива жена от хубавата, само че бездушна кукла.  Да бъдеш в положение да видиш хубавото във всяка обстановка, да гледаш на света с чисти очи, да обичаш и съчувстваш са качества, които ви вършат привлекателни, без значение от външния ви тип. 

Независимост

" Сексапилът е петдесет % това, което имаш и петдесет % това, което хората мислят, че имаш. " София Лорен

" Не всяка жена се ражда красива, само че в случай че тя не е красива на 30, значи е просто глупава. " Коко Шанел

Мъжете са склонни да бъдат очаровани от целенасочени дами, които са желани пред пасивните и подвластните. А същински привлекателната жена постоянно знае тъкмо какво желае. Когато се сблъсква с компликации, тя не губи време, за да търси виновността за грешките си у другите. Тя е стопанка на ориста си и това е, което я прави вълнуваща и мечтана.

Способността да се живее тук и в този момент

" Поговорката, че хубостта е втора кожа, е единствено повърхностна сентенция. " Хърбърт Спенсър

Жените, които знаят по какъв начин да живеят тук и в този момент, да присъстват наистина в личния си живот, да се любуват на всеки миг, винаги успяват да станат мощен магнит за мъжете. За представителите на мощния пол е същинско наслаждение да са в компанията на жена, която знае коя е и е благодарна на всеки миг на живота. Енергията, оптимизмът, способността да устои на изкушението да хленчи и да подлага на критика другите са качества, които са способни да ви създадат обект на обич и внимание.

Талантът да представяте себе си 

" През годините съм научил, че това, което е значимо в една рокля, е дамата, която я носи. " Ив Сен Лоран

" Една жена е покрай това да бъде разсъблечена, когато тя е добре облечена. " Коко Шанел

Добре поддържаната и с усет облечена жена, която знае кои са положителните й страни и по какъв начин може да ги подчертае, постоянно съумява да впечатли. Мъжете не се интересуват, дали облеклата ви следват най-новите фешън трендове, само че ​​винаги виждат, когато рокля ви  стои идеално.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР